Завідувач відділенням

Горячев Андрій Геннадійович

кандидат медичних наук,
лікар кардіохірург вищої категорії,
заслужений лікар України

тел.: +38-044-270-27-18
моб. тел. : 067-440-74-41
Написати листа


Пройшов стажування у провідних Європейських клініках (Франція, Німеччина, Польща). Є співавтором 74 друкованих наукових робіт, 3-х авторських свідоцтва, 2-х патентів України, 12 раціоналізаторських пропозицій. Завідувач операційним відділенням з 2003 року. У 2004 – 2006 роках був стипендіатом Кабінету Міністрів України для молодих вчених. У 2009 році відзначений державною нагородою «Заслужений лікар України». Є дійсним членом Асоціації серцево-судинних хірургів України.

Основні напрямки роботи: хірургічне лікування вроджених та набутих вад серця, в тому числі складних форм. Має досвід більше 2000 операцій на серце з штучним кровообігом при корекції вроджених та набутих аномалій серця. Безпосереднє керівництво операційним відділенням. Цілодобове забезпечення планової і ургентної висококваліфікованої та спеціалізованої хірургічної діяльності Інституту.

Наукові інтереси: реконструктивні операції складних вроджених та набутих аномалій, корекція яких потребує протезування легеневого стовбура і клапана легеневої артерії, також їх розробка та удосконалення.