ІІІ Всеукраїнський з’їзд дитячих кардіологів

конференція 3В Україні щороку народжується близько 5 тисяч дітей з вродженими аномаліями серцево-судинної системи, 40% з яких знаходяться в критичному стані з перших годин життя. Більшість з них потребують кардіохірургічної допомоги. Від вчасної кваліфікованої діагностики та невідкладного транспортування дитини до кардіохірургічного центру залежить не просто успішність лікування, а й без перебільшення – життя дитини.

В НІССХ ім. М.М.Амосова виконується щорік близько 700 операцій дітям (від новонароджених до дітей старшого віку). Завдяки постійному удосконаленню методів лікування та професіоналізму наших лікарів діти з вродженим вадами серця отримують шанс на повноцінне життя та інтеграцію в сучасне суспільство. Виходячи з необхідності покращення діагностики та надання високоспеціалізованої допомоги новонародженим та дітям молодшого віку з вродженою патологією серцево-судинної системи Інститутом започаткованого щорічне проведення Всеукраїнського з’їзду дитячих кардіологів.

Відповідальним організатором чергової науково-практичній конференції на тему: «Всеукраїнський з’їзд дитячих кардіологів», яку планується провести 27-28 квітня 2017 року у місті Києві, буде Державна установа «Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова Національної академії медичних наук України»

Питання, які розглядатимуться на конференції:

  • Сучасні методи діагностики вроджених вад серця.
  • Ведення пацієнтів з критичними вродженими вадами серця.
  • Дисфункція правого шлуночка після радикальної корекції тетради Фалло: причини розвитку і показання до лікування.

Місце проведення конференції
Ramada Encore Kiev
Столичне шосе, 103, 03131, Київ, Україна

Участь у конференції, а також проживання (для представників з інших міст) забезпечується організаторами.
Розміщення в готелі “Ramada Encore” по дві особи у двомісних номерах, готель заброньовано з 6:00 27.04.2017 до 12:00 28.04.2017

Як дістатися

Найближча станція метро до готелю: «Видубичі» (зелена гілка). Відстань до неї: 7 км. Від метро «Видубичі» до готелю можна дістатися автобусом № 43К або 567. Зупинка: «Готель Рамада Енкор».  Біля виходу з метро на відвідувачів конференції буде чекати зустрічаючий з табличкою “Всеукраїнський з’їзд дитячих кардіологів”. Контактний телефон зустрічаючого +38 (050) 703 61 11, +38 (067) 689 88 96. 27.04.2017 з 7:00 до 10:00 буде здійснюватися трансфер від ст. метро “Видубичі” до місця проведення конференції (Ramada Encore Kyiv). Автобуси будуть чекати на парковці біля магазину “Фуршет” (вихід із метро по вказівнику – Наддніпрянське шосе).
Он-лайн реєстрація

Телефонуйте +38 (044) 275 61 48, або відправляйте заявки на email написати листа.
Попередня реєстрація обов’язкова.