Дякую колегам за підтримку та оцінку моєї роботи!

Наступні 5 років на посаді директора ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М.Амосова НАМН» планую зосередити зусилля на завершенні будівництва нового корпусу інституту та впровадженні нових технологій і розробку нових методик в лікуванні серцево – судинних захворювань.

Впровадження новітніх напрямків та організаційних моделей лікування пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями це перш за все мультидисциплінарні та міжгалузеві підходи, чітка усвідомлена взаємодія між різними рівнями надання медичної допомоги.

Кожна людина, з якою б проблемою не звернулася до нас в інститут, має отримати висококваліфіковану допомогу. Наше прагнення – забезпечити кожному пацієнту індивідуальний підхід та високий рівень медичного обслуговування. Найцінніше, що є в нашому інституті – це колектив. Колектив однодумців, які продовжують високі традиції М. Амосова, Г.Книшова.

Шановні колеги, хочу подякувати вам за чесну працю і відданість професії. Ми би ніколи не досягли б таких результатів, якби не ваша наполегливість та компетентність. Дякую вам за кожен робочий день, за постійну підтримку. Я вас дуже ціную. Сьогодні ми переживаємо непрості часи викликані пандемією і знову перед нами стоїть завдання вижити. Вижити, але не будь якою ціною, а зберегти всю ту наукову та клінічну спадщину, всі найкращі традиції, що залишилися нам від наших корифеїв.

Дякую нашим гостям: Цимбалюку В.І., Пустовойтенко В.П., Коваленко В.М., Усенко О.Ю., Дячуку Д.Д. за слова підтримки та високу оцінку роботи Інституту.

Наше головне гасло незмінне: «Ми були першими, маємо залишитися лідерами».

Василь Лазоришинець