2-3 червня у м.Чернігів відбувся XXVІІ Всеукраїнський з’їзд кардіохірургів

У січні місцем проведення Зїзду було затверджено місто Чернігів. Але 24 лютого мир на всій українській землі припинився через повномасштабне вторгнення окупантів на територію України. Вже 100 днів ми живимо і працюємо в режимі військового часу, в умовах найжорсткішої війни.

Асоціація серцево-судинних хірургів України прийняла рішення провести свій черговий з’їзд не стільки попри війні, скільки в ім’я нашої абсолютної впевненості у безумовній перемозі. Місце проведення – героїчний Чернігів, який більше місяця з початку війни перебував у блокаді під постійними ракетними обстрілами та бомбуванням.

У знак підтримки чернігівчан та медиків Чернігівщини захід, як і було заплановано, відбувся саме тут. Місто, яке зруйновано майже на 70%, відновлює життя, працює і приймає гостів.

Дякуємо учасникам-членам Асоціації, що відвідали захід у мальовничому Чернігові попри всі труднощі логістики у військовий час.

Висловлюємо щиру вдячність гостиній Чернігівщині та

Чернігівська ОДА за сприяння в проведенні заходу. Окрема подяка генеральному директору Чернігівської обласної лікарні Андрію Жиденко за допомогу в організації з’зду.

Перемога – це місія України заради вільного життя, заради світової цивілізації!