Продовжуємо надавати допомогу у розвитку кардіохірургічної галузі в регіонах

У рамках співробітництва у сфері надання високоспеціалізованої кардіохірургічної медичної допомоги населенню Сумської області між ДУ «Національний інститут серцево судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН України» та Управлінням охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації 10 вересня Суми відвідала бригада фахівців Інституту на чолі з Руденком Костянтином Володимировичем, заступником директора Інституту з лікувально-координаційної роботи.

Під час візиту була проведена конструктивна зустріч з губернатором Р.С. Грищенком, та начальником УОЗ С.В. Бутенком, головним лікарем обласної лікарні В.В. Горохом та народнім депутатом Т.В. Рябуха. Обговорювалися питання всебічної допомоги з боку НІССХ імені Амосова у створенні та запуску нових реперфузійних центрів області та кардіохірургіческого центру в Сумах, підготовки фахівців у Науково-навчальному центрі НІССХ імені М.М. Амосова.
К.В. Руденко також поспілкувався з лікарями та керівниками медичних закладів, прийняв участь у брифінгу для журналістів.

Також вже традиційно відбулося консультування пацієнтів виїзною бригадою лікарів Інституту (лікар УЗД Ювчик О.В і кардіолог Невмержицька Л.О.).