Сьогодні, 25 травня, тисячний колектив Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова, багаточисельні друзі та вдячні пацієнти вітають з ЮВІЛЕЄМ директора Інституту Лазоришинця Василя Васильовича

Лазоришенец ВВ

Сьогодні, 25 травня, тисячний колектив Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова, багаточисельні друзі та вдячні пацієнти вітають з ЮВІЛЕЄМ директора Інституту Лазоришинця Василя Васильовича.

Дорогий Василь Васильович!
Ваш Ювілей – чудовий привід сказати Вам слова подяки.
Ви завжди піклуєтесь про кожного в стінах Інституту: пацієнта чи то колегу, вкладаєте душу в нашу спільну справу – відновлення людських сердець і сердечок та повернення наших пацієнтів до життя.

З глибокою шаною висловлюємо вдячність керівникові широкої душі за мудрість та найблагородніші людські чесноти: за людяність, відданість Інституту і професії кардіохірурга.
Хай рушниками добра і любові щедро стелить Вам дорогу Ваша доля, нехай радість, як весняне сонце, буде освітлювати кожен ваш крок.
Нехай здійсняться всі Ваші задуми і кожен Ваш день буде осяяний почуттям любові і взаєморозуміння, а добре здоров’я та гарний настрій стануть запорукою успішної праці в ім’я розквіту рідної України і благополуччя вашої родини!
Мирного неба та многая літа!