Сьогодні, 25 травня, колектив Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова вітає з Днем народження директора Інституту Лазоришинця Василя Васильовича

349147595_794013231998577_1817989883748141579_nШановний Василю Васильовичу!

Колектив Національного Інституту серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова щиро вітає Вас з Днем народження! Для нашого Інституту Ви стали символом Людини, яка наділена надзвичайно глибокими знаннями, високим інтелектом, вражаючими лідерськими якостями, неймовірним працелюбством та натхненником усіх наших успіхів та досягнень!

Бог нагородив Вас найкращими людськими чеснотами, великим умінням визначити недосяжні цілі та віднайти шлях для їх втілення в життя.

Своєю самовідданою, титанічною працею Ви щоденно зміцнюєте авторитет нашого Інституту, здійснюєте вагомий особистий внесок у розвиток науки медицини України, прогнозуєте найскладніші виклики сьогодення, але всі перешкоди і проблеми завжди долаються Вашим оптимізмом та далекоглядністю у прийнятті найпрогресивніших рішень.

У цьому ми ще більше переконалися 24 лютого, коли почалося повномасштабне вторгнення. Ви зуміли всіх згуртувати навколо себе, підтримували та підбадьорювали у найважчих моментах.

Сьогодні усі ми, дякуємо Вам за те, що маємо можливість працювати разом та рятувати кожного дня серця людей. Дякуємо за величезну підтримку нашого колективу та кожного з нас зокрема, за ваші орієнтири та визначені цілі, за те, що цінуєте і захищаєте.

Щиро бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я та родинного затишку! Нехай кожен день Вашого нового року життя наповнюється добром, щастям, радістю, заслуженою повагою і визнанням, а все що віддаєте – з вдячністю, шаною і любов’ю повертається до Вас сторицею.