Роботи з реконструкції дитячої реанімації розпочато

Завдяки нашим добрим друзям – благодійній Фундація Надієтворці, в нашому Інституті розпочато великий проєкт з реконструкції дитячої реанімації – задля маленьких пацієнтів.

Раді анонсувати, що роботи вже розпочалися!

– Ми щиро раді, що долучилися до цього дивовижного проєкту, вдячні нашим благодійникам – Фундації Надієтворці, за таку значну допомогу для нашого Інституту. Переконані, що добрі справи, які ви робите, обов’язково повернуться до вас сторицею, – ділиться директор Інституту Амосова Василь Лазоришинець.

В цьому надзвичайному проєкті враховано все до маленьких дрібниць. Важливим є не просто відремонтувати. Основний підхід надієтворців – створити найновіший простір, комфортний для кожного, хто потрапляє у відділення.

Тому над проєктом працює висококваліфікована команда фахівців міжнародного і національного рівнів. Так, наприклад, до створення архітектурного проєкту традиційно долучене професійне Архітектурне бюро з Нідерландів, яке понад 45 років спеціалізується на обʼєктах охорони здоров’я по всьому світу.

Над деталями проєкту працювала злагоджена команда лікарів Інституту, проєктних менеджерів фундації та технічних проєктантів. Як результат, цей сучасний медичний простір відповідатиме всім європейським стандартам та буде віддано слугувати українським лікарям на благо маленьких пацієнтів.