Сьогодні радіємо черговій допомозі

Наші друзі-партнери Фундація Надієтворці продовжують робити добрі справи і нещодавно передали для дитячої реанімації Інституту Амосова – Ультразвукову діагностичну систему Philips Compact Ultrasound System 5500CV з датчиками та візком Deluxe Compact, які значно покращать можливості лікарів максимально оперативно надавати допомогу кожному пацієнту.

Цей апарат на сьогоднішній день є першим в Україні – і саме в стінах Інституту Амосова. Він був довгоочікуваним для наших лікарів.

Його переваги:

-забезпечує повну функціональність і дає відповіді з першого сканування, де б ви не були.
-завдяки великому набору базових функцій, широкому спектру якісних діагностичних рішень, поліпшеним можливостям очищення, бездротовому підключенню і функціям звітності, ця компактна ультразвукова діагностична система є одним із найнадійніших і найпотужніших компактних рішень на ринку.
-система Compact 5500CV отримала нагороди iF Design Award та Red Dot Product Design Award у 2021 році за свою високу мобільність.

Як відмітив директор Інституту Василь Лазоришинець «В усьому світі є така тенденція, що скільки б держава не виділяла коштів, їх завжди ніколи не вистачає на охорону здоров’я. І для нас це велике щастя, що ми отримали такий надсучасний апарат, якого ще немає в жодному закладі України».

Дякуємо нашим партнерам, надієтворцям, за вагому підтримку у ці непрості часи. Ми всі сьогодні працюємо у єдиному медичному просторі – заради здоров’я людей.
Віримо в перемогу! Слава Україні!

Позначки: