Національний інститут серцево-судинної хірургії ім.М.М. Амосова отримав гуманітарну допомогу від волонтерів PARACREW

Війна в Україні мало кого у світі залишила байдужим. Міжнародні волонтерські організації та пересічні громадяни інших країн активно долучаються та об’єднуються з метою підтримки та допомоги Україні у складний час боротьби за свою незалежність, територіальну цілісність та життя кожного громадянина.

Норвезька організація Paracrew Norge – одна з організацій, що з перших днів повномасштабного вторгнення росії оперативно включилася до допомоги цивільному населенню України.

З початку березня волонтерський пункт організації знаходиться на Польсько-Українському кордоні в Медиці і забезпечує біженців, які перетинають кордон, продуктами харчування, напоями, засобами гігієни та іншими предметами першочергової необхідності. Водночас PARACREW підтримують інших волонтерів інформацією, працюють в якості контактного пункту на кордоні та разом з іншими волонтерами організовують транспортування продуктів харчування, засобів гігієни та іншої гуманітарної допомоги через кордон в Україну.

Днями Національний інститут серцево-судинної хірургії ім.М.М. Амосова отримав гуманітарну допомогу від волонтерів PARACREW.

Дякуємо усім хто не є байдужим та робить все можливе для забезпечення функціонування Інституту!

Разом до перемоги!