Чергове виїзне консультування для мешканців Гостомельської громади

Лікарі Національного Інституту серцево-судинної хірургії імені М.Амосова під егідою Національної академії медичних наук України вчергове провели медичні консультації для мешканців Гостомельської громади.

Минулого року НАМНУ підписала з Гостомельським центром первинної медико-санітарної допомоги ГСВА відповідний меморандум.

Це вже стало гарною традицією, – поділився директор Інституту Василь Лазоришинець. За його словами, ще з початку повномасштабного вторгнення було зрозуміло, що такі виїзні медичні консультації дуже потрібні.

Гостомель став однією з ключових цілей російських окупантів на шляху до Києва: його обстрілювали та бомбили з повітря. Тут загинуло чимало людей. Безумовно важкі втрати найрідніших, розбомблені будинки, позначилися на здоров’ї багатьох людей. Тому лікарі готові зробити все можливе, щоб максимально допомогти кожному, хто цього потребує.

Під час медичних консультацій надається високоспеціалізована допомога постраждалим найкращими кардіохірургами.

Пам’ятайте, що краще вчасно вжити заходів профілактики серцево-судинних захворювань, аніж лікувати. Тому не втрачайте шанс пройти наступну безкоштовну професійну консультацію лікарями-кардіологами.