Разом з компанією «Оріфлейм Україна» продовжуємо втілювати ідеї для комфорту та затишку наших пацієнтів

photo1716873082

Бути мамою – найбільше щастя. Команда Інституту ім. Амосова вже понад 10 років здійснює мрію жінок із важкими вадами серця виносити та народити здорову дитинку.

Ми завжди поруч. У нас – особистий підхід, аналіз ситуації, рекомендації та лікування відповідно до світових стандартів.
А щоб перебування у палатах емоційно відволікало пацієнтів від думки, що вони в медичному закладі, разом із партнером – компанією «Оріфлейм Україна» створюємо комфорт і затишок. До Дня матері компанія переказала 200 тис. грн, які підуть на реконструкцію блоку інтенсивного спостереження для матері і дитини. Адже піклуватися необхідно не лише про наших матусь, але і про жінок, які тільки готуються до цієї чудової та важливої ролі – бути мамою.

Планується оновити кімнати гігієни, замінити радіатори, а також двері, а головне – під’єднати системи контролю стану пацієнтки. Реалізація проєкту сприятиме створенню комфортного та безпечного перебування для мам та новонароджених малюків.
Дякуємо компанії «Оріфлейм Україна» за турботу та увагу для наших пацієнтів. Це вагома підтримка для нашого закладу у цей складний час.

Бажаємо всім жінкам міцного здоров’я, любові та підтримки! А також нагадуємо, що кожен з вас може долучитися до гарної справи – підтримки пацієнтів інституту від компанії «Оріфлейм Україна». Для цього необхідно взяти участь у благодійному проєкті: наразі шукайте продукцію в каталозі чи на сайті компанії під логотипом благодійної співпраці з інститутом ім. Амосова, замовляйте собі та своїм рідним прекрасний подарунок і водночас робіть добру справу.

Позначки: