Сьогодні в стінах славетного “Національного серцево-судинного інституту ім. М.М. Амосова” відбулася посвята лікарів-інтернів

Здавалось, ніби вчора цьогорічні випускники складали підсумкову атестацію та отримували дипломи магістрів, а вже сьогодні в них розпочався новий важливий етап у професійному становленні – інтернатура.

На першій зустрічі директор закладу, академік, професор Василь Лазоришинець ознайомив молодь із історією Інституту, висвітлив найважливіші напрямки роботи та поділився планами на майбутнє, серед яких є місце і для кращих випускників нашої інтернатури.

4af5e22c-f405-40d4-8626-0ac166afe1cb (1)

Медичний директор Ольга Уніцька провела вступну лекцію, на якій зазначила основні аспекти роботи в медичній галузі, поділилася власним досвідом становлення та підкреслила важливість самоосвіти і самовдосконалення сучасного лікаря.

Попереду роки навчання, опанування теоретичними знаннями та практичними навичками, оволодіння фаховими компетентностями, участь у наукових заходах, міжнародні активності та багато нового, цікавого, такого необхідного для становлення конкурентоспроможних фахівців-професіоналів.

Ми впевнені, що наші лікарі-інтерни отримають унікальний практичний досвід та величезний об’єм інформації, що стане міцним підґрунтям у процесі їх професійного становлення та в ім’я нашої непереможної України!

Слава Україні! Разом до перемоги!

Позначки: