Нашу медикиню визнано однією з найкращих медичних сестер України

Наталія Шавлівська – працює медичною сестрою-анестезисткою в Інституті Амосова 23 роки. Мріяла стати медиком з дитинства. Бажання всім допомогти – стало справою життя. Після закінчення школи, із легкістю вступила до Київського фахового медичного коледжу імені П. І. Гаврося.

Свою роботу медикиня любить понад усе і жодного разу не пошкодувала про обраний шлях. «Це те, чим я живу, і я щаслива від того, що потрібна людям. Завжди радію, коли можу ділитися своїми знаннями і досвідом з молодим поколінням», – розповідає Наталія. Нагородження відбулося 13 травня в межах XIV Міжнародного Конгресу медичних сестер.

Серед 15 номінантів – і наша Наталія. Вона – досвідчений медик, завжди відповідальна, уважна до пацієнтів. Щира, лагідна і надзвичайно працьовита. Саме так говорять про жінку її колеги.

Навіть під час повномасштабного вторгнення жінка не покидала робочого місця. «Було чимало пацієнтів не тільки з травмами серця, але наша команда лікарів та медсестер робили усе можливе, щоб надати допомогу кожному, – пригадує Наталія Шавлівська. Велика подяка нашому директору Василю Лазоришинцю, який дозволив перебувати в Інституті разом з родиною. Мій чоловік та діти майже місяць жили в лікарні.

Щиро вітаємо Наталю із заслуженою нагородою! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, щастя та миру. Нехай нелегка праця, яка повертає людям здоров’я, приносить тільки радість!