Тепер наші пацієнти ще в більшій безпеці

Інститут Амосова отримав від американської Благодійної організації Direct Relief та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» інтегровані системи зберігання та передачі енергії, які забезпечують резервне живлення під час відключень електроенергії.

Наш заклад є об’єктом критичної інфраструктури. Тут щодня рятують серця людей, тому залишитися без світла у будь-який момент може стати великою трагедією.

Інститут вже має потужний дизельний генератор, але дуже важливо мати ще одну енергетичну підтримку.
Інтегровані системи зберігання енергії — це пристрої, які забезпечують резервне живлення під час відключень електроенергії.

«Енергетичний терор ворога, на жаль, не припиняється, і потрібно бути готовим до всього. Дані пристрої зможуть забезпечити наш заклад електроенергією під час можливих знеструмлень. Я щиро вдячний усім, завдяки кому ми змогли отримати дороговартісні пристрої: Міністерству охорони здоров’я України, Міністерству цифрової трансформації, американській Благодійній організації Direct Relief, а також Благодійній організації «Благодійний фонд Євгена Пивоварова»

Тепер наші пацієнти ще в більшій безпеці. Протягом року у нас проходять лікування понад 10 тисяч пацієнтів. Цього нам буде достатньо для роботи відділень реанімацій на 60 ліжок, 16 операційних, а також для повноцінної роботи всього закладу у період блекауту», — поділився директор Інституту Амосова Василь Лазоришинець.

Системи енергозбереження працюють за принципом повербанків: заряджаються від електроенергії та тримають заряд 12-14 годин. Вони мають високу автономність і забезпечують стійке живлення під час відключень електрики.
Встановити пристрої допоможуть технічні спеціалісти. Вони пройшли навчальні тренінги з інсталювання та технічної підтримки зарядних станцій і поділяться цим досвідом із нашими працівниками.

Разом — до Перемоги!
Слава Україні!

Позначки: