Порядок госпіталізації (витяг)

Госпіталізація в НІССХ ім. М.М.Амосова здійснюється відповідно до Порядку, затвердженого спільним наказом МОЗ та НАМНУ № 967/58 від 28.08.2017 року, та за наявності правильно заповненого бланку направлення на госпіталізацію (консультацію).

Запис для візиту до лікаря-консультанта або для проведення діагностичного дослідження здійснюється безпосередньо в Консультативній поліклініці закладу. Попередній дистанційний запис буде доступний в найближчий час в тестовому режимі. Зараз доступна можливість звернення через закладку Запис на консультацію.

Покази до планової госпіталізації (оперативного втручання) обов’язково підтверджуються консультативним висновком в  умовах НІССХ ім. М.М.Амосова.

Обов’язковою умовою для безоплатного обслуговування в НІССХ ім. М.М.Амосова в межах доступного фінансування на поточний рік є наявність:

  1. Правильно заповненого бланку направлення на госпіталізацію (консультацію).
  2. Посвідчення особи – громадянина України.
  3. Виписка з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (форма №027/о).
  4. Інша медична документація, що підтверджує результати досліджень (ЕКГ терміном не давніше 1 місяця, ЕхоКГ не пізніше 3 місяців, інше).

При відсутності або невідповідності документів з вищезазначеного переліка медичне обслуговування в НІССХ ім. М.М.Амосова здійснюється на умовах оплати, відповідно до постанови КМУ №1138 від 17.09.1996 року, постанови КМУ №1548 від 25.12.1996 року, розпорядження КМДА № 948 від 03.10.2016 року.