Медичний директор клініки

Уніцька Ольга Миколаївна
Лікар-кардіолог


У 2014 році закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, у 2016 році захистила магістерську роботу на кафедрі загальної практики – сімейної медицини (з кардіології) ФПДО ЛНМУ, а у 2021 році з відзнакою захистила магістерську роботу з публічного управління та адміністрування у Національному університеті «Львівська Політехніка».

Після закінчення інтернатури здобула спеціалізацію по фаху – кардіології. Працювала у Сквирській ЦРЛ та Великополовецькій амбулаторії Сквирського ЦПМСД (кардіологом та сімейним лікарем).

У 2017 році пройшла конкурс на посаду державного службовця – головного спеціаліста терапевтичного напрямку відділу з організації медичної допомоги населенню департаменту охорони здоровʼя Київської ОДА, надалі продовжувала кардіологічну роботу у Київському обласному кардіодиспансері черговим лікарем-кардіологом працюючи у вихідні дні.

З 2018 року працює у клініці НІССХ. Проходила стажування у клініках Ізраїлю, Польщі, Італії. Завершила магістерську програму-стажування в м.Монца, Італія в International Heart School. Активно займається з інтернами Інституту, є завідувачкою по напрямку внутрішні хвороби та циклом спеціалізації по кардіології.