Екстрена кардіохірургія та життєзагрозливі аритмії

Програма конференції

В рамках VIII МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО ФОРУМУ «Інновації в медицині – здоров’я нації» 26 квітня 2017 року у місті Києві Державною установою «Національний інститут серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова Національної академії медичних наук України» буде проведено науково-практичну конференцію “ЕКСТРЕНА КАРДІОХІРУРГІЯ ТА ЖИТТЄЗАГРОЗЛИВІ АРИТМІЇ”. Конференція висвітлить основні загрози передчасної серцевої смертності, аритмологічні та кардіохірургічні методи первинної та вторинної профілактики її, а також питання екстреної кардіохірургії 

В порядку денному конгресу планується проведення двох секцій: «Аритмії. Профілактика ішемічного інсульту та серцево-судинної недостатності» “Екстрена кардіохірургія. Здобутки та невірішені проблеми”.

Актуальність проблеми вивчення фібриляції передсердь зумовлює насамперед те, що такі порушення ритму серця достовірно збільшують ризик смерті від серцево-судинних і всіх причин відповідно удвічі. Частота ішемічного інсульту у хворих на ФП становить 5% на рік. Це найпоширеніша аритмія, і становить соціальну проблему, оскільки кількість інсультів при фібриляції зростає уп’ятеро-шестеро.

лаборатория-кравчук

Відповідальним організатором чергової науково-практичній конференції на тему: «Аритмії. Профілактика ішемічного інсульту та серцево-судинної недостатності у хворих», яку планується провести 26 квітня 2017 року у місті Києві, буде Державна установа «Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова Національної академії медичних наук України». Конференція відбудеться у рамках VIII МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО ФОРУМУ «Інновації в медицині – здоров’я нації».

Програма конференції