Наші лікарі відвідали Маріупольське територіальне медичне об`єднання здоров’я дитини та жінки

– Не хвилюйтеся, проконсультуємо всіх, хто прийшов, незалежно від часу який для цього знадобиться.

Це типове вітання фахівців Інституту, з якого починається будь-який візит в регіони. Сьогодні наші лікарі відвідали Маріупольське територіальне медичне об`єднання здоров’я дитини та жінки.

Добре спрацьована бригада у складі провідних фахівців Інституту: кардіолога Ірини Перепеки (Iryna Perepeka), лікаря функціональної діагностики Ольги Позняк (Оля Позняк), аритмолога Євгена Перепеки (Eugene Perepeka) та кардіохірурга Сергія Сіромахи (Sergiy Siromakha) та виконавчого директора Асоціація серцево-судинних хірургів УкраїниДмитра Коваля (Dmytro Koval) обстежили та надали консультації понад 100 маленьким пацієнтам. Не обділили увагою і декілька десятків дорослих.

Під час візиту здійснено контроль стану вже прооперованих і, на жаль, виявлено ряд пацієнтів, які потребують більш детального обстеження та оперативного лікування.

Для маріупольських лікарів було прочитано лекції щодо актуальних проблем вроджених вад серця, акушерської кардіології та кардіохірургії, аритмологіі, патології аорти. Такі науково-практичні заходи теж стали доброю традицією, і наші фахівці вдячні колегам за високу зацікавленість, запитання та участь в дискусіях.

Дякуємо за гостинність та чітко організовану роботу головному лікарю об`єднання Наталії Сидоренко, головному дитячому кардіологу Наталії Вайзер і всьому злагодженому колективу лікарні!