Флешмоб медиків #ЗробитиБільше #Я_Обираю #Я_донор

Наша команда приймає виклик Київський міський центр нефрології та діалізу та долучається до українського флешмобу медиків #ЗробитиБільше #Я_Обираю #Я_донор.

флешмоб_

Ми лікарі знаємо як стрімко зростають списки пацієнтів, які потребують допомоги таким методом лікування як трансплантація. Щороку майже 5 000 українців потребують трансплантації органів.

Сьогодні трансплантація – єдине лікування серцевої, печінкової та легеневої недостатності на кінцевій стадії та найефективніше рішення для термінальної стадії ниркової недостатності. Особливість трансплантацій пояснюється тим, що їх розвиток та розповсюдження залежить не тільки від науково-технічного прогресу, але, головним чином, від усвідомлення суспільством важливості д онорства.

Кожне не врятоване життя може бути врятованим, для цього достатньо поставити підпис.

Ми готові рятувати людські життя не лише як професіонали, ми зробили свій свідомий громадянський вибір та підписали прижиттєві згоди на посмертне донорство.

А чи готові ви, колеги з ОКНП “Чернівецька обласна клінічна лікарня” долучитися до спільної акції? Давайте покажемо приклад українцям разом!