Початок нового етапу в житті – це завжди хвилююча подія!

Початок нового етапу в житті – це завжди хвилююча подія, а якщо цей етап є продовженням шляху до мрії, то неймовірно очікуваною, цікавою та необхідною!

Такий період для лікарів-інтернів розпочався 1 серпня в стінах славетного “Національного серцево-судинного інституту ім. М.М. Амосова”. На першій зустрічі директор закладу, академік, професор Василь Лазоришинець ознайомив молодь із історією Інституту , висвітлив найважливіші напрямки роботи та поділився планами на майбутнє, серед яких є місце і для кращих випускників нашої інтернатури. Наступним етапом був вхідний контроль, який складався з двох етапів і мав на меті перевірку теоретичних знань і практичних вмінь.

Лікарі-інтерни, навіть попри усі складнощі, які супроводжували їх протягом навчання у ВНЗ, продемонстрували необхідний рівень для подальшої освіти.Ми впевнені, що за роки навчання в інтернатурі кращого Інституту, лікарі-інтерни отримають передбачені програмою знання та вміння, фахові компетентності та величезний практичний досвід, що стане міцним підґрунтям у процесі їх професійного становлення та в ім’я нашої непереможної України!

Слава Україні! Разом до перемоги!