Безпекові тренінги в інституті Амосова

Співробітники на лікарі-інтерни отримали сертифікати з курсу “Тактична медицина”.

Військовий інструктор США Магді Захарі провів триденне навчання з основ тактичної і екстремальної медицини для співробітників та лікарів-інтернів Національного інституту серцево-судинної хірургії  ім. М. М. Амосова.

Учасники тренінгу навчилися методам евакуації постраждалих з місця подій, алгоритмам дій при наданні медичної допомоги в екстремальних ситуаціях. Зокрема, виявленням ознак життя,  методам серцево-легеневої реанімації осіб з травмами та пораненнями черевної порожнини та малого таза.

Також мали можливість відпрацювати навички щодо швидкого прийняття рішення, роботи у команді, координації, розподілу обов’язків тощо. Після закінчення тренінгу слухачі склали практичний іспит і отримали відповідні сертифікати.

photo_5240493815410836952_y

Магді Захарі 8 років служив у Корпусі Морської піхоти, 6 років в армії США, майже 30 років при цьому займався тактичною та парамедициною. Потім вийшов на пенсію. Магді Захарі в Україні понад 5 місяців. Приїхав після того, як побачив на ВВС репортаж із Бучі.  З того часу подорожує і навчає підрозділи ЗСУ, тероборони та добровольчі формування територіальних громад від Львова – до нульової лінії фронту.