Виїзна консультація у Кам’янець-Подільському: кардіологи обстежили 240 пацієнтів

Серед проконсультованих виявили багато людей, які потребують кардіохірургічної допомоги.

Провідні фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова НАМН України провели виїзну консультацію у Кам’янець-Подільському (Хмельницька область).

Кардіологи Наталія Волкова  та Ірина Перепека, аритмолог Євген Перепека та лікарка УЗД Тетяна Кравець за два дні обстежили та призначили лікування 240 пацієнтам з кардіологічними та серцево-судинними хворобами. 

image 1

Завідувачка поліклінічного відділення інституту Амосова лікар-кардіолог вищої категорії Наталія Волкова: «Іде війна. Ми намагаємося бути надійним тилом. 3 та 4 лютого провели  консультацію в Кам’янець-Подільському. Серед проконсультованих було багато дітей. Також ми виявили і чимало пацієнтів, які потребують кардіохірургічної допомоги. 

Прагнемо допомогти – і медикаментозно, і кардіохірургічно – кожному, хто до нас звернувся. Кам’янець-Подільський розташований на межі Хмельницької, Чернівецької та Тернопільської регіонів. І з усіх цих областей ми приймали «наших» пацієнтів. Будемо раді допомогти й за наступних консультаціях. А ще дякуємо Well Medical, як завжди за теплий прийом!».