Кардіологи інституту Амосова провели виїзну консультацію для мешканців м.Українки

З 80 обстежених пацієнтів, 20 скерували на коронарографію, двох на проведення абляції – це ефективний метод лікування фібриляції передсердь.

 У Центрі первинної медико-санітарної допомоги м.Українка, що на Київщині, відбувся безоплатний прийом пацієнтів, які мають серцево-судинні хвороби. Кардіологи інституту Амосова за один день обстежили та призначили лікування 80 пацієнтам. З них 10 – після хірургічних операцій на серці.

news (2)

 За результатами прийому, 20 пацієнтів скерували на коронарографію, двох на проведення абляції – це ефективний метод лікування фібриляції передсердь. Ще у одного пацієнта виявили критичну ваду серця. Його терміново направили на операцію із заміни клапана.

photo_5447290744046995240_y (1)

Кардіохірург Національного інституту серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова Юрій Тарасенко: “Ішемічна хвороба серця є нині однією з найпоширеніших патологій серед пацієнтів. Частими серед українців є й клапанна патологія серця, й аневризма аорти. Усі ці вади ми коригуємо в нашому закладі. За необхідності, проводимо оперативне втручання. Потрапити на консультацію до кардіологів та кардіохірургів інституту Амосова не є проблемою. Для цього треба лише направлення вашого сімейного лікаря”.

photo_5447290744046995238_y

 Прийом відбувся у рамках меморандуму між Українською міською радою та Національним інститутом серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова.