Обережно: фейкова реклама “ліків від інституту Амосова”

332152700_1332820923941504_1234634955586246633_nНаціональний інститут серцево-судинних хвороб ім.М.М.Амосова НАМН України ніколи не виробляв та ніколи не реалізував жодних лікарських засобів і виробів медичного призначення. 

До Національного інституту серцево-судинних хвороб ім.М.М.Амосова НАМН України усе частіше почали звертатися пацієнти з проханням придбати ті чи інші “медичні препарати проти серцево-судинних захворювань”. Фейкову рекламу цих “ліків”, які, начебто, розробляють та продають в інституті Амосова, активно ширять в інтернеті шахраї.

Офіційно повідомляємо, це – афера! Національний інститут серцево-судинних хвороб ім.М.М.Амосова НАМН України ніколи не виробляв та ніколи не реалізував жодних лікарських засобів і виробів медичного призначення. Також наш інститут ніколи не брав участі у жодній рекламній акції.

Закликаємо завжди перевіряти інформацію, яку поширюють у рекламних оголошеннях. Надто, якщо це стосується вашого здоров’я.

Самолікування та безконтрольне вживання лікарських засобів завдають непоправної шкоди організму, можуть призвести до тяжких станів. Особливо, коли йдеться про людей з хронічними серцево-судинними захворюваннями. Купуйте та вживайте лише ті ліки, які призначив вам лікар.

Бережіть своє здоров’я та кошти!