Новий погляд на сучасні проблеми коронарної реваскуляризації

20-21 квітня пройшов ХХ Київський курс з коронарних реваскуляризацій, у межах якого було презентовано доповіді відомих лікарів, експертів, лікарів-інтернів у інтервенційній кардіології, кардіохірургії, анестезіології тощо.

Свою доповідь презентував і один з найзатребуваніших лікарів-інтервенціоністів, провідний фахівець, завідувач відділення екстреної ендоваскулярної хірургії ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова НАМН України» Сергій Сало. Сергій Васильович розкрив клінічні випадки використання DCB, які ілюструють основні ніші застосування DCB для лікування пацієнтів з коронарним атеросклерозом; проаналізував пряму трансляція перкутанних коронарних втручань.

изображение_viber_2023-04-24_12-00-46-883

Особлива увага приділяється в Інституті освітньому процесу, адже навчання молоді – це наше майбутнє! Науково-практичний контент освітнього процесу дозволяє набути здобувачам освіти професійних компетентностей і тим самим підготувати кваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців. Лікарі-інтерни протягом навчання постійно беруть участь у конференціях, майстер-класах, курсах тощо. Зокрема, на курсі з коронарних реваскуляризації виступила з доповіддю перспективна лікарка-інтерн 2 року навчання зі спеціальності “Внутрішні хвороби” Олександра Пасечнюк.

– Попри те, що я лікар-інтерн з внутрішньої медицини, але дуже цікавлюсь і практикую в інтервенційній кардіології. Мій випадок обрали на конкурс, виділивши з-поміж багатьох інших, що констатує достатній рівень набутих знань та практичних вмінь у процесі навчання в Інституті. Адже, поєднання освітнього процесу з набуттям практичних навичок під час практичної складової інтернатури, яка проходить під керівництвом найпрогресивніших та відомих у світі висококваліфікованих фахівців нашого закладу, дає змогу гідно представляти молоде покоління Інституту ім. М.М. Амосова на науково-практичних заходах. Головне – ваша ініціатива і все вдасться! Дводенний захід пройшов надзвичайно пізнавально, цікаво, в легкій атмосфері серед професіоналів-однодумців.

До того ж, Сергій Сало є керівником групи забезпечення циклу вторинної спеціалізації «Інтервенційна кардіологія», який є одним з найпопулярніших серед здобувачів освіти нашого Інституту. Багаторічний досвід Сергія Васильовича, легка подача теоретико-методологічного контенту, інноваційність, змістовність та надзвичайно цікава практична частина, яка супроводжується великою кількістю практичних кейсів у поєднанні з грунтовною науковою роботою лікаря, дає змогу розібратися, полюбити та стати фахівцем в галузі інтервенційної кардіології.

Навчання в ДУ «Національний Інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова НАМН України» – можливість отримати знання у найкращих професіоналів; долучитися до команди висококваліфікованих фахівців; поринути у світ практичної реалізації прогресивних рішень!