Інститут отримав 30 нових реанімаційних ліжок

Директор Василь Лазоришинець продовжує розвивати Інститут Амосова.

Гуманітарну допомогу вдалося отримати від благодійного фонду Християнська медична асоціація України за сприянням голови Солом’янської районної державної адміністрації Ірини Чечотки, її заступника Олександра Смика та ГО «Рух Змін».

За словами головного лікаря Інституту Амосова Сергія Сіромахи, у відділенні реанімації лежать найтяжчі хворі, тому дуже важливо створити для них комфортні умови. Отримані ліжка з великими функціональними можливостями, оснащені протипролежневими матрацами та штативами, значно покращать догляд за важкохворими пацієнтами.

– Світова спільнота не припиняє систематично підтримувати медицину, – сказав Андрій Кошара, керівник та ідеолог ГО «Рух Змін». Багатофункціональні ліжка отримано із Великобританії.

Ми постійно шукаємо за кордоном спонсорів, які б підтримували Україну у такий важкий час. Наша ГО «Рух Змін» уже дев’ятий рік працює на перемогу. Ми активно допомагаємо підрозділам ЗСУ та переселенцям зі східних областей з 2014 року. Але пік напруження для наших волонтерів розпочався з 24 лютого.

Коли почули, що у Національному інституті серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова відкрили відділення воєнної кардіохірургії, де надають високоспеціалізовану медичну допомогу військовослужбовцям з бойовими травмами серця, пораненнями грудної клітки і серця, то вирішили підписати із лікарнею меморандум про співпрацю.

В межах програми надання допомоги Україні, неодноразово разом з Інститутом проводили акції – «Мобільний центр донорства»- збір крові для потреб військових ЗСУ. Цього місяця знов проведемо таку потрібну акцію. Віримо, що разом ми наблизимо перемогу.

Щиро дякуємо за благодійну допомогу і нехай Бог благословляє всі ваші добрі справи.

Все буде Україна!

Позначки: