Творимо добро разом із партнером “Сінево”

Найбільша українська медична лабораторія «Сінево» уже два роки є нашим надійним партнером з розвитку трансплантації.

Після підписання меморандуму про співпрацю у 2021 році директором Інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова, академіком Василь Лазоришинець та директором лабораторії “Сінево” Nikolay Skavronsky чимало реципієнтів, які перебувають у листі очікування на трансплантацію, отримали можливість безкоштовно отримати діагностичні послуги.

Це дуже важливо у наш час, адже комплексні дослідження дороговартісні й не кожен може їх собі дозволити. Але нагадуємо, що сама трансплантація органів в Україні, як реалізація Пілотного проєкту – безкоштовна.

Вчора в межах співпраці відвідали головний офіс «Сінево» головний лікар Інституту Sergii Siromakha та виконавчий директор Асоціації кардіохірургів України Світлана Лозінська.

image 1

Сторони підбили підсумки роботи, а також визначили напрямки роботи на майбутнє. Зокрема, мова йшла про популяризацію здорового способу життя.

На завершення зустрічі ознайомилися із роботою потужної лабораторії Європейська медична лабораторія Сінево. Ще раз переконалися, що тут дійсно все працює на найвищому європейському рівні, де суворо дотримуються міжнародних стандартів.

Завдяки широкій мережі лабораторій у Європі, “Сінево” має міжнародні контракти з виробниками кращого обладнання та реагентів, що дає компанії змогу використовувати обладнання останнього покоління й, відповідно, пропонувати сучасну й доступну лабораторну діагностику.

Відрадно, що лабораторія «Сінево» не припиняла своєї роботи навіть в умовах блекаутів, оснащувала свої відділення генераторами та автономними системами життєзабезпечення.

Тому зрозуміло, чому мільйони українців, за останніми дослідженнями, довіряють саме лабораторії «Сінево».

Дякуємо нашому партнеру «Сінево», що допомагаєте розвивати напрямок трансплантації в Україні й рятувати життя людей.