Найкраща медична сестра України працює в Національному Інституті Амосова

Щиро вітаємо операційну медсестру Мирославу Кулієвич, яка здобула статус «Найкраща медична сестра України-2023»!

Нагородження відбулося 12 травня в Міжнародний день медичної сестри на XIV Міжнародному Конгресі «Медсестринство-2023: шлях до перемоги».

Організаторами Конгресу виступили «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України», Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я Kyiv city Health Workers’ Union, КЗВО ЛОР «Львівська медична академія імені Андрея Крупинського», НДСЛ «ОХМАТДИТ» та Міжнародний благодійний Фонд «Дитяче серце».

Надзвичайно горді, що у нашому Інституті працюють люди, які віддані своєму покликанню.

«Якщо можеш творити добро, то використовуй найменшу нагоду для цього». Такий принцип медсестра Мирослава узяла собі за основу, коли обирала професію.

Стати медсестрою дівчина мріяла з дитинства, щоб бути схожою на свою маму Дарію, яка також медик.

Мирослава працює медсестрою в Національному Інституті Амосова вже майже 8 років. Спільно з командою професіоналів рятує дитячі серця у відділенні лікування вроджених вад серця у новонароджених та дітей молодшого віку.

– Це пацієнти, біля яких треба бути особливо уважними й, буває, діяти оперативно. Тому без любові до професії працювати медсестрою було б неможливо.

Дуже ціную та люблю свою роботу та свій колектив. Бачу подальші перспективи та рада бути у найкращій команді під керівництвом директора Василь Лазоришинець – поділилася Мирося Кулієвич.