Лікарі-інтерни успішно складають екзамени

Навчальний рік добігає кінця, здобувачі готуються до атестації та складають проміжні види контролю. В Інституті ім. М. Амосова, лікарі-інтерни вже успішно продемонстрували високий рівень професійних практичних навичок, які засвоїли у процесі навчання, і паралельно складають екзамени, згідно з Програмою підготовки за спеціалізаціями.

Так, протягом тижня наші здобувачі показали відмінні результати за всіма видами контролю. Науково-педагогічні працівники, яких було залучено до освітнього процесу: к. мед. наук Олена Карпенко, к. мед. наук Олена Барабанчик, к. мед. наук Ірина Родіонова та Аліна Савчук відзначили високий рівень знань, вмотивованість, порядність, завзятість, зацікавленість лікарів-інтернів за спеціалізацією «Внутрішні хвороби».
Дякуємо нашим викладачам за цікаві лекції та неперевершені заняття, адже майбутні терапевти повинні розбиратися у багатьох захворюваннях, щоб гідно нести звання «Випускник інтернатури Інституту ім. М. Амосова»!

Бажаємо випускникам успіхів на атестації, а майбутнім лікарям-інтернам радимо відповідально готуватися і вступати до кращого Інституту ім. М. Амосова.

Позначки: