Інтерни отримали омріяні дипломи!

Цьогоріч Національний Інститут серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова випустив 47 інтернів.

357046645_861707351961827_5569598381984478155_n

Вони отримали найкращі знання за спеціалізаціями:

  • «Хірургія»,
  • «Анестезіологія та інтенсивна терапія»,
  • «Внутрішні хвороби»

Із вітальним словом до випускників звернувся директор Інституту, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України Василь Лазоришинець: «Отримання диплома – це завжди щось особливе. Перед вами відкривається чимало можливостей. Бажаю вам ніколи не зупинятися на досягнутому та впевнено рухатися до нових звершень. І де б ви не працювали, у якому б куточку світу не знаходилися, завжди допомагайте та підтримуйте один одного та не забувайте за своїх наставників, які відкрили для вас професійне майбутнє”.

Теплі слова лунали й з уст лікарів-викладачів, які вже стали для випускників не лише мудрими вчителями, а й добрими друзями, а відтепер – ще й колегами.

Керівник освітнього процесу Вікторія Кордонець побажала лікарям-інтернам успіхів та наснаги у професійній діяльності, порозуміння та взаємоповаги як серед колег, так і з пацієнтами.

Своєю чергою, випускники дякують лікарям-викладачам за мудрі поради, старання й терпіння. Зауважили сертифіковані лікарі, що ті, хто вступає до нашого Інституту, роблять впевнений старт до своєї мрії, обдуманий і виважений крок, тож цей диплом для кожного з них справді бажаний і дорогий.

Випускники пообіцяли вдосконалювати здобуті знання та не підводити свою Альма-матір – всесвітньо відомий Інститут. Що ж, шановні наші випускники, щасливої вам дороги! А наші двері відкриті для нових лікарів-інтернів, чекаємо на кращих із кращих!

Позначки: