Щиро вітаємо з 80-річним ювілеєм талановитого, відданого своїй справі Сергія Васильовича Комісаренка!

Frame 1Захоплюємося Вами як прогресивним та наполегливим науковцем та людиною щирої душі. Ваша життєва позиція, служіння ідеалам добра і справедливості є прикладом для багатьох людей. Ви вмієте надихати та вести за собою інших.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, плідної праці, нових наукових звершень та добрих справ! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги.

Нехай всі Ваші дні будуть наповнені любов’ю рідних, успіхами та гарним настроєм. Всіх благ Вам і гармонії душі. Мирного неба над головою, здійснення мрій і перемоги!

Сергій Васильович Комісаренко – визначний український науковець, державний та політичний діяч, дипломат; дійсний член (академік) Національної академії наук України (імунологія, 1991 р.), дійсний член (академік) Національної академії медичних наук України (імунологія, 1993 р.), доктор біологічних наук (зі спеціальності молекулярна біологія, біохімія), професор (біохімія). Працює академіком-секретарем Відділення біохімії, фізіології і молекулярної біології НАН України і на громадських засадах – директором Інституту біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України (ІБХ) та завідувачем відділу молекулярної імунології цього самого Інституту. Має ранг Надзвичайного і Повноважного Посла України.

Комісаренко С. В. є автором біля 600 наукових статей, понад 60 національних і міжнародних патентів і винаходів, а також численних статей з політики і культури України.