Командна робота Інституту Амосова та Oriflame – заради здорових сердець!

На жаль, серцево-судинні хвороби продовжують перебувати серед головних причин захворюваності й смертності населення.

Вдячні компанії Oriflame, що можемо разом працювати у напрямку профілактики та поінформованості населення щодо важливості завчасно дбати про здоров’я наших сердець.

Безумовно знання про фактори ризику таких захворювань і їх профілактики відіграє важливу роль у зниженні захворюваності й смертності.

367743598_893958582070037_5314692471612177133_n

Тому в офісі компанії Оріфлейм в м. Києві пройшов захід «Запасайся здоров’ям влітку», де наша професійна лікарка-кардіолог Лідія Невмержицька розказала про кроки, які необхідні для здоров’я серцево-судинної системи, а Менеджер з ключових категорій компанії Оріфлейм Надія Дроздова поділилася фактами про продукти, які можуть нам в цьому допомогти.

Отримали величезну вдячність від всіх, хто зміг відвідати захід та обіцянку дотримуватися рекомендацій лікарів та експертів, щоб зустрічати перемогу здоровими та сповненими сил.

“Намагаємося допомагати й тим, хто вже змушений проходити лікування в Інституті ім. М.М. Амосова. Чергову грошову допомогу в розмірі 56 000 грн буде передано на ремонт відділення трансплантології Інституту, щоб після надскладних хірургічних втручань пацієнти могли проходити подальше лікування в комфортних умовах, які відповідають всім європейським стандартам, – повідомила директорка України та країн Балтії Нана Еліава.
Варто зазначити, що вже третій рік продовжується плідна співпраця з компанією Оріфлейм. За цей час лікарні надали більше півтора мільйона гривень благодійної допомоги.

Дякуємо за розуміння та співпрацю!