Сінево – наш надійний лабораторний партнер!

Європейська медична лабораторія Сінево та Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова підписали меморандум про співпрацю.

Новий виток кооперації, яка триває четвертий рік поспіль, спрямований на допомогу пацієнтам НІССХ ім. М.М. Амосова, які готуються до трансплантації серця чи проходять реабілітацію після операції. В межах співпраці Сінево надасть 500 спеціалізованих досліджень для пацієнтів та донорів.

«Інфаркт молодшає щороку, а ми – ні. Звичайно, наздогнати та зупинити цей процес нам не під силу, але сформувати культуру піклування про власне здоров’я, підвищити обізнаність українців про сучасні можливості лабораторної діагностики і профілактики – задача, яку ми можемо і плануємо вирішити в межах нового проєкту спільно з НІССХ ім. М.М. Амосова», – відзначив Микола Скавронський, комерційний директор Сінево Україна.

– Вчасна та якісна клінічно-лабораторна діагностика – це половина успіху під час лікування, – констатував академік, директор Національного Інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова Василь Лазоришинець. – Ми щиро вдячні нашому незмінному лабораторному партнеру Сінево Україна за надану можливість безкоштовної діагностики, зокрема для пацієнтів, які перебувають у листі очікування на трансплантацію. Впевнений, що наша плідна співпраця допоможе врятувати ще не одне життя.

Завдяки співпраці з Сінево вдалося врятувати життя більше ніж 33 дітям, завдяки придбанню медикаментів і препаратів, необхідних для проведення хірургічних втручань.

29_1