Делегація фахівців Інституту повернулися із європейського зʼїзду кардіохірургів, який відбувся у Відні, Австрія

Делегація фахівців Інституту на чолі з директором Василь Лазоришинець повернулися із європейського зʼїзду кардіохірургів – The 37th EACTS Annual Meeting, який відбувся у Відні, Австрія.

Це найбільша світова подія для фахівців, які займаються хірургічним лікуванням патологій серця та органів грудної клітки. Захід надає можливість дослідити передові технології та методи оперування, дізнатися про останні новинки кардіоторакальної хірургії, презентувати власні досягнення на найвищому міжнародному рівні серед провідних клінік, взяти участь в обговореннях разом із світовими експертами та долучитись до інтерактивного практичного навчання.

Цьогоріч Інститут був єдиним закладом-представником України, доповіді від якого були прийняті до наукової програми заходу.

Також фахівці Інституту головували на 5 секціях, що є свідченням беззаперечного визнання кваліфікації наших фахівців на міжнародному рівні та підтримання статусу Інституту на рівні провідних світових клінік.

Наші лікарі отримали нові знання, презентували власні досягнення та дізналися про останні новинки кардіоторакальної хірургії. Підтримка ділових контактів з провідними фахівцями міжнародного рівня, постійний обмін знаннями, впровадження сучасних технологій в клінічну роботу та безперервна робота по вдосконаленню знань та підвищення кваліфікації лікарів – важлива складова нашої діяльності, що допомагає нам утримувати лідерські позиції в кардіохірургії в Україні та достойно представляти вітчизняну кардіохірургію на міжнародному рівні.

Щодня вдосконалюємося попри все – заради збереження здоров’я і життя людей.