Лікарі-інтерни набувають досвіду на практичних заняттях

На базі нашого Інституту систематично проводяться work-shop та майстер-класи від провідних спеціалістів державної установи через впровадження сучасних методів лікування, шляхом демонстрації особливостей проведення лікувального процесу та розбору складних випадків (кейс-репортів) задля удосконалення професійних навичок лікарів-інтернів.

З великим захопленням лікарі-інтерни спостерігали за завідувачем відділення хірургічного лікування ішемічної хвороби серця та реваскуляризації міокарда Сергієм Руденком, який провів майстер-клас з основ протезування мітрального клапана.

Наші здобувачі мали змогу особисто імплантувати теоретичні знання через проведення елементів хірургічного втручання у наближених до реальної ситуації умовах.
Не менш цікавим було проведення work-shop завідувачки відділення інноваційних кардіохірургічних технологій Ольги Уніцької щодо FAST-протоколу ехокардіографії та особливостей використання сучасного медичного обладнання, яким забезпечено відділення нашого Інституту для допомоги пацієнтам.

Дякуємо нашим досвідченим лікарям, які допомагають лікарям-інтернам набувати цінний досвід та спрямовують на професійний шлях здобувачів у галузі медицини задля розвитку та процвітання нашої країни!