Щаслива вагітність з особливою турботою

Щаслива вагітність з особливою турботоюMake that change! (Зміни цей світ!) – девіз компанії Oriflame. І вони такі змінюють його. Вносять комфорт та красу в лікування наших пацієнтів.

Наша команда з акушерської кардіології та кардіохірургії має унікальний досвід лікування та допомоги у народженні немовлят пацієнткам із найскладнішою серцевою патологією. Навіть у воєнний 2023 рік у стінах Інституту ми пролікували 26 таких жінок. Провели 5 пологів та 8 операцій на серці вагітним.

І тепер ми це робимо спільно з командою “Оріфлейм Україна”. Разом з цією вмотивованою соціально відповідальною командою ми проводимо реконструкцію палат для комфортного перебування та полегшення періоду реабілітації пацієнтів із вродженими вадами серця, вагітних та жінок, які народили.

ВЖЕ закуплено кондиціонери, які підтримуватимуть взимку тепло. Це особливо важливо для діток, які з’являються на світ, як правило, передчасно.

Замовлено енергозберігаючі вікна Буде встановлено ролети, які зможуть захистити вікна від наслідків вибухової хвилі в разі можливих раптових ракетних обстрілів.

Окрім затишку і безпеки, компанія Оріфлейм бере на себе складну місію забезпечення медикаментами вагітних пацієнток та породіль.

Ми цінуємо здоров’я мами і її малюка. Дякуємо партнерам, які допомагають і тим жінкам, хто має проблеми із серцем, відчути щастя материнства з особливою турботою. І змінити цей світ на краще.