Вроджену ваду серця у маленької Габріели виявили лише на 9 день після її народження

Кілька місяців дівчинка отримувала медикаментозне підтримуюче лікування. Лікар, що спостерігав за дитиною майже з її народження, говорив, що операція поки не потрібна, але батьки вирішили все-таки їхати до Інституту Амосова. Тут, після огляду, лікарі порадили все ж провести хірургічне втручання.

У 3 місяці дівчинці зробили операцію: відновили й змістили чотири перегородки у крихітному сердечку та закрили дірочку на серці. Далі були 12 днів у реанімації.
Через 2 тижні після операції маленьку з мамою виписали та відправили додому відновлювати сили. Тепер нічого не заважатиме крихітці стати тим, ким вона хоче у майбутньому. Можливо, навіть дитячим лікарем, як мріє її мама.

Дякуємо нашим лікарям, які врятували ще одне маленьке серденько: хірургам Дітківському І.О., Трубі Я.П., асистентам Дзюрию І.В., Юркіній М.В., анестезіологу Бойку С.М., операційній медичній сестрі Кулієвич М.В.

Усю необхідну допомогу, медикаменти та вироби медичного призначення Габріела отримала в межах ініціативи Твоя опора та компанії Lancôme до Дня матері.