44 медичних сестри успішно завершили навчання та отримали свідоцтва про проходження циклу спеціалізації

Це перший випуск фахівців післядипломної освіти за спеціальністю: 223. Медсестринство, спеціалізаціями: «Хірургія», «Сестринська справа», Анестезіологія та реанімація», «Організація та управління охороною здоров’я».

photo_5271489666673137502_y

Освітній процес проходив на базі ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова НАМН України» згідно з розробленими та затвердженими освітніми програмами, відповідно до Наказу МОЗ України від 10.11.2022 р. № 2016 “Про подальше удосконалення системи післядипломної освіти та безперервного професійного розвитку фахівців з фаховою передвищою, початковим рівнем (короткий цикл) та першим (бакалаврським) рівнем вищої медичної освіти”.

Протягом навчання здобувачі освіти мали змогу послухати сучасні лекції провідних фахівців медичної галузі, взяти участь в інноваційних тренінгах, удосконалити практичні навички за участю кращих лікарів та медичних сестер тощо. Результати тестового контролю показали високий рівень знань та вмінь наших випускників, що доводить високу якість проведення освітнього процесу.

У вітальному слові директор Інституту Амосова, академік Василь Лазоришинець відзначив, що усі працівники медичної галузі мають відповідати кваліфікаційним вимогам щодо базової освіти, рівня знань та досвіду роботи. Сестринський колектив на сьогодні є найчисленнішим і найціннішим для системи охорони здоров’я. Щоб відповідати новій генерації, ми активно працюємо над розвитком медсестринства в Україні.

Підвищення кваліфікації медичних сестер є складовою їхньої підготовки до атестації та обов’язковою умовою для присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій.

Дякуємо викладачам, які ділилися своїм досвідом, робили навчання цікавим і корисним! Якщо хочеш бути першим, долучайся до кращих!

Позначки: