Компанія Oriflame продовжує опікуватися нашими пацієнтами!

Понад 50 років європейська компанія Оріфлейм допомагає людям по всьому світу розкривати їхню справжню красу.

А також уже четвертий рік долучається до забезпечення особливої категорії наших пацієнтів – вагітних жінок та породіль з вадами серця якісною медичною допомогою в комфортних та безпечних умовах.

Саме завдяки підтримці компанії нещодавно було встановлено кондиціонери, які підтримують взимку тепло. Це особливо важливо для діток, які з’являються на світ, як правило, передчасно.

Тепер пацієнтки із вродженими вадами серця, вагітні та жінки, які народили, відчувають комфорт та затишок під час лікування.

Також дякуємо компанії Оріфлейм за забезпечення скляними місткостями та дренажними системами для дитячого реанімаційного відділення.

А також за придбання такого необхідного компонента кріопреципітату для Центру крові, який використовують при масивній кровотечі під час хірургічного втручання.

Дякуємо компанії Оріфлейм, що залишається поруч та підтримує жінок навіть у таких особливих ситуаціях.

І все – заради здоров’я українців та майбутнього нашої нації!

Тому нагадуємо. Кожен з вас може долучитися до гарної справи. Для цього необхідно взяти участь у благодійному проєкті: наразі шукайте продукцію в каталозі чи на сайті компанії під логотипом Благодійного фонду Oriflame, замовляйте собі та своїм рідним прекрасний подарунок і водночас робіть добру справу. Адже частина коштів від продажу буде перерахована в фонд «Допомога Пацієнтам» для підтримки розвитку проекту Акушерської кардіологіїя.

Разом змінюємо цей світ на краще