Сьогодні день народження у Голови Наглядової Ради Національного Інституту Амосова Валерія Павловича Пустовойтенка!

photo1708676501

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого дня народження!

Ваш життєвий шлях є прикладом служіння Батьківщині та взірцем для кожного з нас. Так розпорядились небеса і склалася доля, що Ви були безпосереднім учасником подій, які належать до історії України і є віхою європейської та світової історії. Ви, як депутат і Прем`єр-міністр України, видатний громадський і політичний діяч, безпосередньо та власноручно писали новітню історію нашої Держави, стали творцем особливого історичного процесу, що відбувався на зламі двох століть і двох тисячоліть.
Ваші здобутки у відбудові промислового сектору та розвитку підприємництва заклали надійний фундамент для становлення України як країни з сучасною розвиненою економікою.

Користуючись нагодою хочемо висловити найщирішу вдячність за Вашу підтримку та дієву допомогу як Голови Наглядової ради Інституту. За Вашої безпосередньої активної участі розпочалася нова віха історії Інституту – будівництво нового лікувально-діагностичного корпусу. І на сьогоднішній ми маємо за честь проводити сучасну розбудову інституту – творити нову історію кардіохірургії, за Вашої безпосередньої підтримки.

Прийміть побажання щастя, міцного здоров’я, щедрої долі, творчої наснаги, здійснення заповітних мрій та сподівань, успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків під мирним небом!
Світлої надії і тепла у Вашому будинку, чесності! Нехай завжди Божа любов зберігає Ваше життя та дарує многая літа!

Ми безмежно цінуємо Вашу підтримку, людяність, щирість та життєву мудрість!