В умовах страшної війни, постійних тривог, обстрілів і болю через непоправні втрати ми рятуємо серця українців

Наш Інститут ні на мить не припиняє своєї роботи і докладає максимум зусиль, аби рятувати та лікувати українців, бо здоров’я кожного для нас найвища цінність.

Директор Інституту Василь Лазоришинець та колеги з початку війни беруть участь у робочих поїздках у зону бойових дій, надають медичну допомогу військовим та цивільним з бойовими травмами та з серцево-судинними захворюваннями.

Також працівники Інституту активно волонтерять. Так, після тяжкої зміни вони змінюють білий халат на звичайний одяг і беруться до волонтерської справи, бо кожному болить за тих, хто там на нулі. Бо наша справа життя – це здорове серце кожного українця та вільне серце України.

З перших днів військового протистояння ми активно допомагаємо медикам на передовій та військовим. Виїжджаємо з гуманітарною допомогою у саме пекло війни. Плетемо вдома сітки, нашоломники, носки, доставляємо автомобілі та інше. Весь наш робочий і неробочий час присвячений здоров’ю та безпеці України.

Дякуємо кожному, хто долучається до різної волонтерської діяльності. Ваш вклад безцінний! Не буває маленької допомоги чи замалого донату. Всі разом ми робимо величезну справу.

Ми віримо в Перемогу, світле майбутнє України та щодня працюємо задля цього.