Вітаємо з 80-річним ювілеєм професора, видатного нейрохірурга та управлінця у галузі охорони здоров’я Миколу Єфремовича Поліщука!

Nevro_4_2018_foto_Polishuk_M_E

Прийміть найщиріші вітання та слова великої шани за титанічну працю, за тисячі врятованих сердець, за визначні наукові досягнення та активну громадську діяльність.

Ваш багатий життєвий і професійний досвід, почуття відповідальності, вболівання за здоров’я та життя українців принесли заслужений авторитет серед усієї медичної спільноти.

Нехай на вашому шляху завжди трапляються щирі та позитивні люди, які приносять радість та незабутні враження. А янгол-охоронець завжди охороняє. Радості вам та мирного неба!

М. Є. Поліщук – доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки, член-кореспондент НАМН України, народний депутат (2002–2005), в 2005 р. Міністр охорони здоров’я.

Микола Єфремович пройшов складний шлях становлення від лікаря до провідного вченого в галузі нейротравматології та невідкладної нейрохірургії.
В науковому доробку М. Є. Поліщука понад 500 наукових праць.
Основні напрямки наукової діяльності та тематики видань його колекції: невідкладна нейрохірургія, черепно-мозкова травма, хребетно-спинномозкова травма, поєднана травма центральної нервової системи, судинна нейрохірургія.